Despre mine

Fotografia mea
*** Sunt un simplu om...o medie intre ce au altii de spus despre mine si media intre ce cred ca sunt si ce as vrea sa fiu. Cred ca , la final, oricine ajunge sa isi dea seama ca nu stie cu adevarat cine este. Asta nu e relevant, conteaza ceea ce facem atat timp cat inca mai suntem aici si vrem sa fim CINEVA ***

5 mai 2019

Stau zilele în viață ca într-un coș cu margarete, din petalele cărora o țigancă oacheșă ne smulge o dată cu da, o dată cu nu, fără număr cu poate, spasmele de trăire la noroc. "Hai să-ți dau de suflet și de fericire!" strigă desculță pe ulița prăfuită de așteptări... În fustele ei largi se împleticesc furibund câini plictisiți de alergatul după roți. E bătrână țiganca, și zâmbetul ei știrb abia poate stăpâni chiștocul uitat în colțul gurii. Obosită, se așază la marginea drumului. Toate porțile sunt încuiate, oamenii au plecat să își amaneteze viața pentru trandafiri.
Cu un oftat, se ridică și pleacă, tăind peste câmp calea spre alte ulițe pustii, cu tălpile goale mângâiate de iarbă, petrecută de privirea unei fetițe, într-o fereastră. Cuminte, ea știe că nu are voie să descuie poarta străinilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu ezitati sa va expuneti parerea, viata e scurta:)

CAUT