Despre mine

Fotografia mea
*** Sunt un simplu om...o medie intre ce au altii de spus despre mine si media intre ce cred ca sunt si ce as vrea sa fiu. Cred ca , la final, oricine ajunge sa isi dea seama ca nu stie cu adevarat cine este. Asta nu e relevant, conteaza ceea ce facem atat timp cat inca mai suntem aici si vrem sa fim CINEVA ***

CAUT

OAMENI

Am cunoscut oameni, buni, rai, mai putin buni, mai mult rai... Un intreg caleidoscop de trairi, inaltari, suferinte, esecuri, dorinte, impliniri, case, bani, haine, fite, muci, zdrente si ochi verzi. M-a uimit inteligenta lor, capacitatea de a gandi brici pentru altul si impotenta de a construi pentru ei insisi. Atatea vicii si virtuti la un loc, oameni capabili sa planga pentru un caine vagabond si sa nu vorbeasca ani, vieti cu propriii parinti sau frati. Suntem rai din nascare si buni in acelasi timp. In lume exista un echilibru, suntem o suma de calitati si defecte, dar din nefericire clipa de calcul a mediei e la sfarsitul vietii, traim o secunda de echilibru la trecerea in nefiinta, pe care o uitam intr-o posibila existenta ulterioara.
Ni s-a daruit viata, un test. Puteam face din ea ce dorim, rai sau iad. Si am facut ce am crezut de cuviinta, doar suntem OAMENI, nu ingeri sau demoni : un intreg caleidoscop de trairi, inaltari, suferinte, esecuri, dorinte, impliniri, case, bani, haine, fite, muci, zdrente si ochi verzi.