Despre mine

Fotografia mea
*** Sunt un simplu om...o medie intre ce au altii de spus despre mine si media intre ce cred ca sunt si ce as vrea sa fiu. Cred ca , la final, oricine ajunge sa isi dea seama ca nu stie cu adevarat cine este. Asta nu e relevant, conteaza ceea ce facem atat timp cat inca mai suntem aici si vrem sa fim CINEVA ***

9 decembrie 2011

NOI CONTRA ORICUI

Exista pe lumea asta oameni care au nevoie de o cauza pentru care sa respire. Nu conteaza ce fel de cauza, atat timp cat ea exista. De preferinta, cauze contra si nu pentru. Bine, mai exista si cauze pentru, dar alea sunt formulate asa deoarece initiatorii s-au plictisit de atat de mult NU pe afise. Ceva de genul "Nu vrem sa fie eutanasiati cainii" se schimba in " Salvati cainii vagabonzi". Eh, parca suna altfel,nu? Cat de putine sunt cauzele care pornesc de la o nevoie comuna si cat de multe acelea care combat ceva ce deja au initiat altii! Noi suntem indemnati sa fim "Gica Contra",nu sa avem initiativa. De ce toti cei care se alipesc atat de suav unei cauze nu sunt la fel de solidari in a initia o actiune privind schimbarea raului de care toata lumea se plange in bine?

Un comentariu:

  1. Deoarece exista o invizibila caracatita a neasumarii raspunderii si a crearii binelui individului in afara de societate, lupta fiind ca in jungla doar de supravituire.

    RăspundețiȘtergere

Nu ezitati sa va expuneti parerea, viata e scurta:)

CAUT