Despre mine

Fotografia mea
*** Sunt un simplu om...o medie intre ce au altii de spus despre mine si media intre ce cred ca sunt si ce as vrea sa fiu. Cred ca , la final, oricine ajunge sa isi dea seama ca nu stie cu adevarat cine este. Asta nu e relevant, conteaza ceea ce facem atat timp cat inca mai suntem aici si vrem sa fim CINEVA ***

9 februarie 2017

Piesa a fost jucată!

Acta est fabula! Dacă am trăi într-o "țară ca afară", după dorința demosului, s-a cerut, s-a remediat, s-a plătit. Monstrul a fost hrănit, sacrificiul s-a făcut. Ritualurile tribale și-au atins scopul. Piesa a fost jucată.
Într-o democrație autentică, bazată pe respect și fair play, în care se respectă drepturile și libertățile cetățenești și instituțiile statului, părțile își dau mâna și colaborează pentru binele tuturor.
Într-o pseudo-democrație, vor începe noi cereri, noi reproșuri, se va forța nota, pentru că demnitatea și corectitudinea înseamnă slăbiciune. Și unde merge mia, merge și suta. Pentru că nu există respect pentru voința celuilalt. Pentru că demosul nu vrea să înțeleagă că libertatea și drepturile lui încetează acolo unde lezează libertatea și drepturile celuilalt. Și e trist...pentru că nu există un prag valoric, clar pentru toată lumea, doar bunul simț și rațiunea, care, nu-i așa?, nu au valoare cantitativă, nu sunt reglementate legal și pot fi ușor de ignorat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu ezitati sa va expuneti parerea, viata e scurta:)

CAUT