Despre mine

Fotografia mea
*** Sunt un simplu om...o medie intre ce au altii de spus despre mine si media intre ce cred ca sunt si ce as vrea sa fiu. Cred ca , la final, oricine ajunge sa isi dea seama ca nu stie cu adevarat cine este. Asta nu e relevant, conteaza ceea ce facem atat timp cat inca mai suntem aici si vrem sa fim CINEVA ***

15 februarie 2012

Elegie pentru suflet

Sunt oameni care trec prin viata noastră ţinând speranţa de mână şi aruncând în aer baloane de săpun. Alţii intră cu bocancii murdari de noroi, terfelindu-ne albul imaculat al speranţelor cu care ne-am învelit sufletul. De cele mai multe ori, încercăm să spălăm petele cu Dero de iertare, Ariel de înţelegere sau Vanish de iluzii. Şi ne luăm sufletul în dinţi pentru a-l duce la loc ferit. Îl alinăm, un timp, cântându-i în şoaptă descântece de tristeţe. Iar când simţim noi, aşa, în ochii lui, că a devenit mai rezistent, îi deschidem poarta spre lume. De unde naiba să ştim că tocmai când i-o deschidem larg, pe el va călca o sandaletă elegantă cu toc cui, pornită să facă piruete?

2 comentarii:

  1. N-ai cum sa stii... Dar poti ramane optimist! Am incercat si eu... nu exista detergentul ala capabil sa scoata petele, le ascunde numai. Dar stii ca sunt acolo chiar daca nimeni nu le vede!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate, doar le ascunde, pentru a face si mai negre petele care vor aparea ulterior. Oare de ce nu putem pune un vizor la usa lumii?

    RăspundețiȘtergere

Nu ezitati sa va expuneti parerea, viata e scurta:)

CAUT