Despre mine

Fotografia mea
*** Sunt un simplu om...o medie intre ce au altii de spus despre mine si media intre ce cred ca sunt si ce as vrea sa fiu. Cred ca , la final, oricine ajunge sa isi dea seama ca nu stie cu adevarat cine este. Asta nu e relevant, conteaza ceea ce facem atat timp cat inca mai suntem aici si vrem sa fim CINEVA ***

26 octombrie 2011

ROSIA MONTANA

Aseara am vazut clipul ce promoveaza proiectul Rosia Montana. Recunosc, nu l-am mai vazut pana acum. Era o doamna cu nasul rosu...de frig probabil, care ne povestea problemele ei. Daca or mai fi si altele, nu stiu. M-a frapat! Am ramas perplexa! Induiosator, la inceput am avut senzatia ca e un nou teledon. Si ma gandeam: uite ce sincera e, sarmana de ea, uite ce multe probleme are, ce greu e. Basca, de fapt, ca aceasta e situatia majoritatii romanilor, nu doar cea a celor din Rosia Montana.Dar sa trecem peste asta. Eu ma intreb, daca vrei cu adevarat sa ajuti acei oameni, si nu doar sa ii folosesti apeland la constiinta si mila publicului privitor, de ce nu ai construit pana acum una-doua fabrici mamut, in care ar fi lucrat demult minim 6000 oameni, chiar si in doua schimburi ( acum ma astept la replica aia cu comunismul). De ce nu ai utilizat fondurile europene, care ori se duc naibii, ori sunt bagate in buzunarele fara fund ale unora, prin crearea de IMM-uri fantoma care se desfiinteaza a doua zi dupa incheierea proiectului (desi conform contractului e interzis), generand locuri de munca si cresterea PIB-ului? Am primit atatea e-mailuri ce includeau framantari si "spasmuri" referitoare la modul in care ne vinde tara acest proiect incat le-am pierdut sirul. Dar oricata marsavie ar exista, mi se pare sub nivelul josniciei sa folosesti sperantele unor oameni si mila celorlalti pentru a-ti servi interesele. Rusine!

Un comentariu:

  1. Ti-am citit comentariul pe care l-ai facut la Mana. Ai toata dreptatea in ceea ce ai scris.
    La fel este si in blogging. Uita-te chiar la exemplul Rosia Montana. Tace toata lumea asteptand urmatoarea campanie (platita negresit!).
    Gand bun!

    RăspundețiȘtergere

Nu ezitati sa va expuneti parerea, viata e scurta:)

CAUT