Despre mine

Fotografia mea
*** Sunt un simplu om...o medie intre ce au altii de spus despre mine si media intre ce cred ca sunt si ce as vrea sa fiu. Cred ca , la final, oricine ajunge sa isi dea seama ca nu stie cu adevarat cine este. Asta nu e relevant, conteaza ceea ce facem atat timp cat inca mai suntem aici si vrem sa fim CINEVA ***

CAUT

15 septembrie 2011

Nevoia de noi

Discutam cu cineva despre dificultatea de a comunica. Eu sustineam ca tot timpul comunicam, el nu, si nu! Am mai meditat...si mi-am revizuit atitudinea. Aparent, toti comunicam : cumparam zarzavat, scriem diverse mesaje pe site, schimbam impresii despre vreme, ne plangem, mai injuram pe unul, pe altul. Dar oare cati oameni mai au curajul sa isi dezvaluie sufletul cu adevarat? Traim intr-un joc al aparentelor, al imaginilor create ad-hoc si in functie de interese. Mai avem oare prieteni adevarati? gandeste-te, cat timp a trecut de cand nu ai mai spus cuiva ce ai pe suflet, fara frica de a te trezi a doua zi cu pasurile tale "pe toate zidurile"? Plaut spunea un mare adevar: "Homo homini lupus"...dar noi nici macar nu mai traim in haite. Nu mai avem prieteni, doar "amici" si "cunostinte", iar daca incercam sa ii ridicam la rangul de prieteni au ei grija sa revina rapid la stadiul de cunostinte. Daca te uiti pe facebook, si dai un simplu click la profilul cuiva, ales aleatoriu, pe link-ul PRIETENI un mare wow! iti va veni automat pe buze...are MII! Ni se umplu zilnic peretii de facebook cu tot felul de sharuieli impersonale, trimise in masa, asa, de amorul artei, ca sa ne facem ca spunem ceva. Putini oameni sunt aceia care SCRIU ceva despre ei.

Haideti sa nu ne mai prefacem! Haideti sa fim noi insine, ca nu doare, murim oricum si uitam:) Haideti sa spunem lucrurilor pe nume, urasc "diplomatia". Prefer sa mi se spuna in fata cu ura decat sa fiu injunghiata cu zambetul pe buze. Griurile reprezinta incertitudinea si in plan moral murdaria. Ca rufele gri, ce se vor albe, intinse de gospodinele de fatada pe uscatoarele la moda.

Consider ca am multi prieteni, ma insel oare? Va invit sa verificam, cine imi este prieten sa raspunda la "apel", iar cine nu, sa abdice> Macar sa stiu cum stau! :)))))))))))))))))

4 comentarii:

  1. Impresionant articol! Va fi publicat si pe grupul bloggerilor nemteni! SI eu da, fac parte din acea gloata de prieteni pe care ii ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos scris si gandit......chiar mi-a placut......Sa-mi fi vazut mimica fetei atunci cand citeam(imi spuneam in gand:bravo)si stii de ce?:pentru ca prea putini accepta adevarul in ziua de astazi.....pentru ca adevarul de cele mai multe ori doare si oftica.....Sper ca pentru inceput sa ma incluzi si pe mine in lista ta de prieteni.

    RăspundețiȘtergere

Nu ezitati sa va expuneti parerea, viata e scurta:)