Despre mine

Fotografia mea
*** Sunt un simplu om...o medie intre ce au altii de spus despre mine si media intre ce cred ca sunt si ce as vrea sa fiu. Cred ca , la final, oricine ajunge sa isi dea seama ca nu stie cu adevarat cine este. Asta nu e relevant, conteaza ceea ce facem atat timp cat inca mai suntem aici si vrem sa fim CINEVA ***

CAUT

11 august 2010

89

89 a devenit pentru romani un an mesianic. Ati observat cum se exprima oamenii? "inainte de 89", " dupa 89"....inainte de Hristos, dupa Hristos... In constiinta romanilor, 89 a fost un an decisiv. Am crezut si noi ca vom schimba radical ceva. Dar s-a demonstrat ca atunci ni se urase cu binele, si am ajuns acum la concluzia ca e rau cu rau, dar mai rau fara rau. Din ce in ce mai mult numarul nostalgicilor creste, raportat la miticul 89: inainte toata lumea avea casa, toata lumea avea serviciu, mancarea era putina, dar sanatoasa si pentru toata lumea, era mai mult bun simt, copiii erau mai responsabili si mai bine educati, tara nu mai avea datorii, si dupa, aproape toti sunt someri, magazinele gem de bunataturi dar n-avem bani sa le luam, sau au doar unii bani sa le cumpere ei pe toate, case cate 7 la o persoana si restul in drum, cutremure, inundatii, apocalipsa, Sodoma si Gomora.
Noi, oamenii, suntem aceiasi, si dupa 89, si inainte de 89. Poate oare un an sa ne schimbe radical constiinta si verticalitatea? De ce atunci se putea, si acum nu se mai poate? Conducatorii sunt aproape aceiasi, lupii imbracati in blanite dulci de mielusei, care isi arunca travestiul cand nu mai au voturi de pierdut sau le-au expirat mandatele.
Ne plangem ca suntem tratati ca niste prosti...un popor intreg, reprezentat de doua- trei curve si 600 de tampiti. Daca permiti sa te conduca o gloata de idioti, este clar ca esti prost si tratamentul e in consecinta. E democractie, liderii te trateaza ca pe egalul lor :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu ezitati sa va expuneti parerea, viata e scurta:)