Despre mine

Fotografia mea
*** Sunt un simplu om...o medie intre ce au altii de spus despre mine si media intre ce cred ca sunt si ce as vrea sa fiu. Cred ca , la final, oricine ajunge sa isi dea seama ca nu stie cu adevarat cine este. Asta nu e relevant, conteaza ceea ce facem atat timp cat inca mai suntem aici si vrem sa fim CINEVA ***

6 iulie 2011

INTREBARI PENTRU PROFESORII ELEVILOR EXTERMINATI DE BACALAUREAT

1. Patru ani de zile, cat acei elevi pe care acum ii "ardeti" au trecut prin scoala ca gasca prin apa, unde erati? La cules capsuni?
2. Cum a ajuns un elev atat de "tabula rasa" in clasa a 12-a? Cam cate peschesuri ati incasat ca sa inchideti ochii si cate ore de meditatii vi s-au cotizat?
3. Ati uitat notele pe care le-ati luat dv, ca profesori, la examenele de titularizare?
4. De ce nu priviti elevii ca pe propriii dv. copii, in loc sa ii indepartati prin obtuzitate si rigiditate?
5. De ce nu obligati elevii sa cumpere manuale dupa care sa invete, si nu carti publicate de dv sau colegii cu dare de mana, care ingroasa randul cu maculatura?
6. Daca vedeti ca generatiile actuale sunt "pierdute", de ce nu incercati sa gasiti solutii pentru adaptarea sistemului de invatamant la noile tipare colective? Pentru sistemul de invatamant vad ca mai mult conteaza planificarile in limbaj standard si nu rezultatele obtinute. Pana si in puscarii s-au adaptat sistemele de educatie.

5 iulie 2011

JE M'EN FICHE

Am obosit sa vad cum nimanui nu ii pasa. M-am saturat de eternele probleme fara rezolvare ale altora. M-am plictisit sa tot aud cum se lamenteaza unii, cum se complac in situatia de 2 bani in care sunt si se plang oricui are urechi de auzit despre cat de mare e durerea lor. Am obosit sa tot fac lucruri pentru multi altii cand putini altii fac ceva pentru mine. M-am saturat sa inghit porcariile celor care imi tot flutura in fata obligatiile mele si drepturile lor. M-am plictisit de falsele printipii si demagogia prostilor inscaunati.
Deci, imi permit un mare JE M'EN FICHE! Da' de ce sa ma doara pe mine cand altii comanda sa ma doara? Da' de ce sa nu am macar dreptul strutului de a ma ascunde in nisip?Imi da cineva o medalie dupa ce am plecat deja pe ultimul drum? Alors, aujourd'hui je m'en fous!

CAUT